Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1200g210kcal22g4.8g6g22.8g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g6544kcal93g96g638.8g56.4g
Valittu annoskoko2345g3272kcal46.5g48g319.4g28.2g
Annoskoko puolitettuna1172g1636kcal23.3g24g159.7g14.1g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958