Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Herkkusieni 375g60kcal7.9g1.1g1.2g5.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]150g506kcal18g0g55.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4692g6074kcal129.8g93.6g575.6g26g
Valittu annoskoko2346g3037kcal64.9g46.8g287.8g13g
Annoskoko puolitettuna1173g1519kcal32.5g23.4g143.9g6.5g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412