Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1051g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g601g120kcal7.8g18g1.2g0g
Rypsiöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Emmental, mustaleima60g246kcal17.4g0g19.2g0g
Herkkusieni säilyke 511g87kcal10.7g1g1.5g12.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4698g3018kcal85.4g93.4g246g39.4g
Valittu annoskoko2349g1509kcal42.7g46.7g123g19.7g
Annoskoko puolitettuna1175g754kcal21.4g23.4g61.5g9.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087