Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 117g131kcal24.7g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g278kcal50.4g2.2g7g0.6g
Valittu annoskoko235g139kcal25.2g1.1g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna118g70kcal12.6g0.6g1.8g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564