Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)101g152kcal16.2g4g8.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio101g142kcal2.8g6.6g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)4g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g678kcal39g24.6g48.6g1.6g
Valittu annoskoko235g339kcal19.5g12.3g24.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna118g170kcal9.8g6.2g12.2g0.4g
Arvot/100g100g144kcal8.3g5.2g10.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864