Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 157g168kcal36.2g0g2.4g0g
Currytahna punainen13g33kcal0.3g1.1g3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]53g180kcal6.4g0g19.7g0g
Aurajuusto13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g846kcal90.8g2.2g57.4g0g
Valittu annoskoko235g423kcal45.4g1.1g28.7g0g
Annoskoko puolitettuna118g211kcal22.7g0.6g14.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996