Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g38g90kcal4.1g1.1g7.5g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g28g12kcal0.6g2.2g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g28g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1.9g14kcal0g0.1g1.5g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g38g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g272kcal11.2g12.8g19g1.8g
Valittu annoskoko235g136kcal5.6g6.4g9.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna118g68kcal2.8g3.2g4.8g0.5g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577