Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g62g37kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g25g26kcal2.9g0.7g1.2g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä15g6.3kcal0.2g1.2g0g0.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g159kcal8.2g20.2g4.6g2.4g
Valittu annoskoko235g80kcal4.1g10.1g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna118g40kcal2.1g5.1g1.2g0.6g
Arvot/100g100g34kcal1.7g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397