Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 55g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Broileri rintafile,maustamaton55g56kcal12.6g0g0.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%27g36kcal0.8g0.5g3.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g22g79kcal6.1g0.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g555kcal46.8g7.8g35.8g5.4g
Valittu annoskoko235g278kcal23.4g3.9g17.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna118g139kcal11.7g2g9g1.4g
Arvot/100g100g118kcal9.9g1.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874