Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 175g188kcal40.5g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Aurinkokuivattu tomaatti6.1g11kcal0.2g0.7g0.9g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g5.3g12kcal1.2g0g0.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g5.3g34kcal1.6g0g2.1g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g4.4g5kcal0g0.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g899kcal88.8g5.2g55.4g0.8g
Valittu annoskoko236g450kcal44.4g2.6g27.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna118g225kcal22.2g1.3g13.9g0.2g
Arvot/100g100g191kcal18.9g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029