Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 88g25kcal0.9g3.8g0.2g1.8g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g44g23kcal2.5g2.3g0.4g0g
Pekoni, paistettu 16g85kcal2.7g0g8.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK88g149kcal8.8g8.8g8.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g563kcal29.8g29.8g35.4g3.8g
Valittu annoskoko235g281kcal14.9g14.9g17.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna118g141kcal7.5g7.5g8.9g1g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403174