Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g73g146kcal14.6g0g9.5g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)2.2g15kcal0g0g1.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g37g25kcal0.6g5.4g0g0g
Suolapähkinä 1g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow119g48kcal2.5g8.1g0.5g3.6g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g517kcal36.2g27.6g28.2g7.4g
Valittu annoskoko236g258kcal18.1g13.8g14.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna118g129kcal9.1g6.9g7.1g1.9g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722