Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow23g19kcal1g3g0.2g0.7g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)13g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g36g62kcal6.9g0g3.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g280kcal18.6g22.8g11.4g3.6g
Valittu annoskoko235g140kcal9.3g11.4g5.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna118g70kcal4.7g5.7g2.9g0.9g
Arvot/100g100g60kcal4g4.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278