Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g179g170kcal35.9g0g3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g21g54kcal0.6g0.9g5.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]35g120kcal4.3g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g688kcal81.6g1.8g43.4g0g
Valittu annoskoko236g344kcal40.8g0.9g21.7g0g
Annoskoko puolitettuna118g172kcal20.4g0.5g10.9g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270