Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 31g95kcal5.6g15.2g0.3g3.3g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 31g40kcal6.7g0g1.4g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g9g23kcal1.4g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g337kcal28g35g7g8.2g
Valittu annoskoko236g168kcal14g17.5g3.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna118g84kcal7g8.8g1.8g2.1g
Arvot/100g100g71kcal5.9g7.4g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346