VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1998g919kcal63.9g95.9g30g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g251kcal0g61.1g0g1g
Sokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g11g37kcal0.8g6.1g0.8g0.3g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g206g293kcal25.8g0.6g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g3485kcal181g447.2g104g2.6g
Valittu annoskoko2350g1742kcal90.5g223.6g52g1.3g
Annoskoko puolitettuna1175g871kcal45.3g111.8g26g0.7g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302