Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1000g1953kcal186.9g0g135g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g417g146kcal10g19.6g2.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)417g354kcal4.2g14.6g29.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%333g267kcal10.7g20g16.7g0g
Sipuli 183g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g5551kcal428.2g126g366.8g6.2g
Valittu annoskoko2350g2775kcal214.1g63g183.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna1175g1388kcal107.1g31.5g91.7g1.6g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329