Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g2000g660kcal12g112g4g50g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)180g1134kcal0g0g126g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g4645kcal25.6g482.6g260g100g
Valittu annoskoko2350g2323kcal12.8g241.3g130g50g
Annoskoko puolitettuna1175g1161kcal6.4g120.7g65g25g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498