Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1405g4917kcal182.6g983.3g21.1g0g
Vesi803g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g64g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g710kcal0g0g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g11253kcal365.2g1966.6g202.8g0g
Valittu annoskoko2352g5627kcal182.6g983.3g101.4g0g
Annoskoko puolitettuna1176g2813kcal91.3g491.7g50.7g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781