Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1463g3833kcal254.6g0g292.6g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g128g384kcal4.5g5.8g38.4g0g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Korppujauho 73g268kcal7.7g54.8g0.8g3.9g
Vesi366g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 91g809kcal0g0g91.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g10760kcal543.4g150.2g847.6g15.8g
Valittu annoskoko2352g5380kcal271.7g75.1g423.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna1176g2690kcal135.9g37.6g211.9g4g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807