Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 439g439kcal11.1g1.7g42g7.8g
Pekoni, paistettu 319g1642kcal52.4g0g161.7g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti199g558kcal6.8g11.2g53.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl399g1355kcal8g12g139.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Oliiviöljy 80g705kcal0g0g79.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g437kcal0.6g0.6g47.8g0g
Kasvisliemi laimennettu 399g37kcal1.2g1.6g2.9g0.2g
Lihaliemi laimennettu 399g75kcal0g12g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g10588kcal169.2g89.6g1060.2g16.2g
Valittu annoskoko2352g5294kcal84.6g44.8g530.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna1176g2647kcal42.3g22.4g265.1g4.1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804