Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%466g280kcal5.6g13g23.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g38kcal3.8g5.7g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g113g420kcal15.8g82.2g2.8g4.7g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Voi 14g101kcal0.2g0.1g11.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1165g1933kcal221.3g0g116.5g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Sinappi 23g31kcal1g3.3g1.4g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.3g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 23g18kcal1g3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g6228kcal542.2g253.4g338.2g19.2g
Valittu annoskoko2352g3114kcal271.1g126.7g169.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna1176g1557kcal135.6g63.4g84.6g4.8g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157