Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1350g2241kcal256.5g0g135g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 450g595kcal11.8g14.4g54g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka68g55kcal2.3g12.8g0.7g0.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.3g0.4g3g
Kaurahiutale 90g337kcal13g51.3g6.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g7027kcal609g188.2g421.8g33g
Valittu annoskoko2358g3514kcal304.5g94.1g210.9g16.5g
Annoskoko puolitettuna1179g1757kcal152.3g47.1g105.5g8.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897