Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio902g812kcal40.6g45.1g54.1g0g
Paprika vihreä 225g48kcal2.1g5.6g0.7g4.3g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Sinappi 45g59kcal2g6.4g2.7g0.8g
Tilli, tuore 14g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g4758kcal345g129g319.4g18.4g
Valittu annoskoko2358g2379kcal172.5g64.5g159.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna1179g1189kcal86.3g32.3g79.9g4.6g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251