Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g2203g2974kcal374.5g46.3g149.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g50g190kcal11.9g0g16.3g0g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g62.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 32g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g7442kcal773g92.6g458.2g0g
Valittu annoskoko2358g3721kcal386.5g46.3g229.1g0g
Annoskoko puolitettuna1179g1861kcal193.3g23.2g114.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679