Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g201g66kcal1.2g11.2g0.4g5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)18g114kcal0g0g12.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 16g53kcal0.1g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g467kcal2.6g48.4g26.2g10g
Valittu annoskoko236g233kcal1.3g24.2g13.1g5g
Annoskoko puolitettuna118g117kcal0.7g12.1g6.6g2.5g
Arvot/100g100g99kcal0.6g10.2g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498