Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g38g35kcal7.1g0g0.4g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g38g33kcal4.7g0.4g1.1g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g49g17kcal0.8g3.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g10g17kcal1.8g0.1g1g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g268kcal29.6g11.6g10g1.4g
Valittu annoskoko236g134kcal14.8g5.8g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna118g67kcal7.4g2.9g2.5g0.4g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.5g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920