Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 141g54kcal1.4g9.7g0.3g3.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja6.3g21kcal0.1g5.2g0g0g
Saksanpähkinä 10g67kcal1.4g0.3g6.4g1.6g
Vuohenjuusto President42g109kcal8g0.2g8.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g596kcal22.6g34.2g38.8g11.4g
Valittu annoskoko237g298kcal11.3g17.1g19.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna118g149kcal5.7g8.6g9.7g2.9g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701