Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g1674g5942kcal108.8g535.6g385g30.1g
Taloussuklaa, Fazer502g2586kcal19.6g281.2g150.6g26.6g
Kananmuna kuoreton 184g263kcal23g0.6g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g17581kcal302.8g1634.8g1109g113.4g
Valittu annoskoko2360g8790kcal151.4g817.4g554.5g56.7g
Annoskoko puolitettuna1180g4395kcal75.7g408.7g277.3g28.4g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745