Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g2009g663kcal12.1g112.5g4g50.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)181g1139kcal0g0g126.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 161g531kcal0.8g129.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g4665kcal25.8g484.6g261g100.4g
Valittu annoskoko2360g2332kcal12.9g242.3g130.5g50.2g
Annoskoko puolitettuna1180g1166kcal6.5g121.2g65.3g25.1g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498