J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g601g991kcal120.2g0g60.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )451g1577kcal81.1g265.8g17.6g27g
Kananmuna kuorineen punnittu165g208kcal18.2g0.5g14.9g0g
Milbona Maito rasvaton901g297kcal29.7g44.2g0g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g60g276kcal0.3g0.3g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4728g6880kcal509.6g649.2g247.6g60.4g
Valittu annoskoko2364g3440kcal254.8g324.6g123.8g30.2g
Annoskoko puolitettuna1182g1720kcal127.4g162.3g61.9g15.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750