Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.3g1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha315g523kcal59.9g0g31.5g0g
Kaali, valkokaali1078g227kcal12.9g36.6g2.2g22.6g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g1636kcal151.6g84g74.6g47.4g
Valittu annoskoko2367g818kcal75.8g42g37.3g23.7g
Annoskoko puolitettuna1184g409kcal37.9g21g18.7g11.9g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271