Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 800g857kcal184.8g0g12g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paprika keskiarvo 200g57kcal1.9g8.6g0.8g3.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g2745kcal415.8g119.4g58.2g41g
Valittu annoskoko2368g1372kcal207.9g59.7g29.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna1184g686kcal104g29.9g14.6g10.3g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872