Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 321g366kcal53.9g0g16.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Porkkana 200g66kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Purjosipuli 80g18kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g160g401kcal22.4g5.4g32.1g0g
Pinaattipakaste 150g120g17kcal2.3g0.5g0.6g1.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g160g85kcal9.1g8.5g1.4g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g8g5.2kcal0.6g0.7g0g0g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g2593kcal200.6g189.8g105g28.6g
Valittu annoskoko2368g1297kcal100.3g94.9g52.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna1184g648kcal50.2g47.5g26.3g7.2g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369