Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)113g36kcal3.4g5.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g56g189kcal9.1g28.2g4.3g7.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 41g126kcal3.6g22.9g0.8g5.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 6.1g20kcal1.8g0.4g1.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g1080kcal35.8g113.6g50.2g30.8g
Valittu annoskoko237g540kcal17.9g56.8g25.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna119g270kcal9g28.4g12.6g7.7g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528