Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)42g28kcal6.3g0g0.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 42g5.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne 28g19kcal1.4g2.6g0.1g0.9g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 14g10kcal0.1g2.1g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 56g36kcal1.8g2.7g2g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 23g6kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g271kcal24.4g20g8.8g4.2g
Valittu annoskoko238g136kcal12.2g10g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna119g68kcal6.1g5g2.2g1.1g
Arvot/100g100g57kcal5.1g4.2g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170