Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta11g28kcal0.8g5.1g0.5g0.5g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g6.1g23kcal0.8g4.4g0.2g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%37g23kcal1.2g2.7g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g155kcal17.8g0g9.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Basilika, tuore19g7.5kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g19g64kcal4.7g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g646kcal55g29.4g34.4g4g
Valittu annoskoko237g323kcal27.5g14.7g17.2g2g
Annoskoko puolitettuna119g162kcal13.8g7.4g8.6g1g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159