Hernepyree

1. Sulata voi kattilan pohjalla.

2. Laita pilkottu sipuli kattilaan sulaneen voin sekaan.

Ruskista sipulia hetki.

3. Laita herneet kattilaan.

Sekoita hieman kunnes herneet ovat sulaneet.

4. Kaada sekaan kerma.

5. Anna olla hetki liedellä miedolla lämmöllä, sekoita aina silloin tällöin.

6. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g150g105kcal7.6g14.1g0.6g4.6g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g25g18kcal0.6g4.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasvasekoite, rasvaa 4 % 50g28kcal0.6g1.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g483kcal17.8g40.6g25.6g9.2g
Valittu annoskoko238g242kcal8.9g20.3g12.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna119g121kcal4.5g10.2g6.4g2.3g
Arvot/100g100g102kcal3.7g8.5g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446608