Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 111g139kcal23.4g0g5g0g
Ruokakerma ingman 5%75g64kcal2.6g4.5g3.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original12g8.3kcal0.5g1g0.4g0.4g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g543kcal56.8g20.8g25.6g2g
Valittu annoskoko238g271kcal28.4g10.4g12.8g1g
Annoskoko puolitettuna119g136kcal14.2g5.2g6.4g0.5g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547