Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit28g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 33g37kcal6.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g141kcal15.8g13.2g2.2g1.8g
Valittu annoskoko238g71kcal7.9g6.6g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna119g35kcal4g3.3g0.6g0.5g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600