Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl400g1360kcal56g224g26.8g44g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g8336kcal135g1023.2g384g142.8g
Valittu annoskoko2370g4168kcal67.5g511.6g192g71.4g
Annoskoko puolitettuna1185g2084kcal33.8g255.8g96g35.7g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557