Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%901g1532kcal180.2g0g90.1g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Tomaattimurska 901g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Tomaattisose tomaattipyree 68g51kcal3g8.7g0.1g0.7g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g11g13kcal0.1g2.6g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4743g5080kcal395.8g171.2g300.8g50g
Valittu annoskoko2372g2540kcal197.9g85.6g150.4g25g
Annoskoko puolitettuna1186g1270kcal99g42.8g75.2g12.5g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883