Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1814kcal3g1g203.3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl26g34kcal3.4g0.1g2.2g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g470g235kcal4.7g56.4g4.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g500g325kcal55g21g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g51kcal2.6g3.9g2.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4g1kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl220g286kcal28.8g0.7g18.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 32g121kcal1.8g26.8g0.4g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4744g11346kcal287g1165.4g615.8g28.6g
Valittu annoskoko2372g5673kcal143.5g582.7g307.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna1186g2836kcal71.8g291.4g154g7.2g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508