TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g701g946kcal154.1g0g35g0g
Tomaattimurska 701g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paprika, punainen263g68kcal2.4g12.1g1.1g5.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 307g232kcal5.7g47.3g0.6g3.1g
Paprikajauhe 18g56kcal2.6g3.2g2.3g6.5g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g175g123kcal13.7g15.4g0.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4746g3974kcal369.4g247g152.6g63.2g
Valittu annoskoko2373g1987kcal184.7g123.5g76.3g31.6g
Annoskoko puolitettuna1187g994kcal92.4g61.8g38.2g15.8g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755