Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 201g1455kcal2.4g0.8g163g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl401g1363kcal56.1g224.6g26.9g44.1g
Sokeri 170g692kcal0g170.3g0g0g
Mansikka 1003g467kcal5g84.2g2g19g
Raparperi 602g203kcal4.2g33.1g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g8358kcal135.4g1026g385g143g
Valittu annoskoko2376g4179kcal67.7g513g192.5g71.5g
Annoskoko puolitettuna1188g2089kcal33.9g256.5g96.3g35.8g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557