BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Broilerin nahaton rintafilee1200g1236kcal277.2g0g18g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni600g780kcal18g12g78g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g4862kcal599.6g55.6g265.4g10.4g
Valittu annoskoko2376g2431kcal299.8g27.8g132.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna1188g1215kcal149.9g13.9g66.4g2.6g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517