Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1611g3567kcal281.9g0g273.8g0g
Kananmuna kuoreton 222g316kcal27.7g0.7g22.7g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka181g326kcal9.1g12.1g27.2g5.4g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g8614kcal646.8g60.4g648.8g23.2g
Valittu annoskoko2376g4307kcal323.4g30.2g324.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna1188g2154kcal161.7g15.1g162.2g5.8g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333