Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton898g5911kcal233.6g98.8g530g18g
Canderel makeutusjauhe45g173kcal1.3g41.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 108g399kcal19.9g11.9g23.4g32.8g
Kookoshiutale 157g1039kcal12.8g10.1g101.4g25.6g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)898g3854kcal682.7g44.9g98.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g22749kcal1900.6g415g1507.2g152.8g
Valittu annoskoko2376g11375kcal950.3g207.5g753.6g76.4g
Annoskoko puolitettuna1188g5687kcal475.2g103.8g376.8g38.2g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892