Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g500g300kcal50g21.5g1.5g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g266kcal13.3g7.9g15.6g21.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g13957kcal316g2353.2g333.8g71g
Valittu annoskoko2376g6978kcal158g1176.6g166.9g35.5g
Annoskoko puolitettuna1188g3489kcal79g588.3g83.5g17.8g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920