CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 412g1349kcal43.5g249.8g9.1g40.7g
Kauralese 40g145kcal7.3g18.4g3.1g7.1g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 81g715kcal0g0g80.8g0g
Arla Apetina Feta 3%299g329kcal53.9g6g9g0g
Paprika vihreä 150g32kcal1.4g3.7g0.4g2.8g
Paprika keltainen 224g68kcal2.1g11.4g0.4g4.5g
Tomaattimurska 299g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Pinaatti 75g10kcal1.2g0.3g0.2g1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Chili paprika punainen37g15kcal0.7g3.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaatti 224g51kcal1.3g7.7g0.7g3.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 224g515kcal50.5g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g6750kcal332.8g654.8g276.4g132.4g
Valittu annoskoko2376g3375kcal166.4g327.4g138.2g66.2g
Annoskoko puolitettuna1188g1688kcal83.2g163.7g69.1g33.1g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327